Jul 27, 2011, 8:21 PM

Сáмо 

  Poetry
656 0 11



От самолюбие пияна,

Сланата се огледа

в собствените си очи.

Изсмя се нарцистично,

към Мимозата се устреми

с леден дъх да я целуне,

но тя инстинктивно

листенцата си сви.

 

... само

Слънцето да я целува

позволи.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??