Години
, години покрай мен отминали.Остарявахте
бавно заедно с мен.Вие
бяхте моите строги учители,но
съдбовните ви уроци не разбирах добре.Не
усетих навреме и вашата щедрост.Не
научих колко е висока нейната цена.Захвърлих
безрезервно всичко ценно,което
някога в дланите си крехки държах.
Отново
леко
прегърбен, с посивяли, оредяли коси.Не
те е пожалило безпощадното време,а
неговия отпечатък и твоето лице е украсил.
С
Не
говориш, гледаш безразлично и мълчиш.Но
невидимата наша нишка никога не остарява,не
се къса и съдбата зла не може да я заличи.
Раздели
Не
можахме времето да върнем, нито да го спрем.Но
до последен дъх ще чакам като наивно дете,да
изживеем пак нашaта младост - само ден,......
само миг поне......
© Пепа Деличева All rights reserved.
......само миг поне......"
Ето това е хубавото Пепина!
Желанието, устрема!
Поздравления!