Apr 25, 2020, 12:10 AM

Само с една гривна 

  Poetry » Phylosophy
393 0 0

                                     Само с една гривна той разби витрината,

                                     магазина после тя докосна,

                                     само с една гривна като звяр премина тук,

                                     гривната една смелост залости.

 

                                     Само с една гривна разби той едно такси,

                                     как прозорците му счупи цели,

                                     една гривна принуди всеки да се съгласи

                                     с истини паважа завладели.

 

                                     Само с една гривна той разби малка кола,

                                     тази гривна гумите й сряза,    

                                     тази гривна по-силна от тролея е била,

                                     нея опитна ръка я пази.

 

                                     Само с една гривна в банката той влетя,

                                     счупи и витрината на мола, 

                                     една гривна разкъса огромен букет цветя,

                                     видяхме откритата й подлост.

 

                                     21.04.20

                                     

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??