Jul 15, 2011, 11:43 AM

Самооценка 

  Poetry » Other
537 0 3

 

 

Летяло копие едно

и в битки с точност поразявало -

и тъй си вярвало самò,

че по-добро от него няма(ло)!

   

И не помисляло дори,

че цèли (близки и далечни)

не би достигнало (уви!)

без точни две ръце човешки...

    

февруари 2011г.

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??