Jul 20, 2007, 10:46 PM

Самота 

  Poetry
839 0 1

Самотна в пространството бродя
без път, посока и цел.
Във спомени само се ровя,
душата ми кой я е взел?

Нямам вече цел и надежди,
всичко сега се превърна във прах.
Не чувствам вече любов и копнежи,
а само огромна мъка и старах.

Страх от това, че все съм самотна,
че имам едно огромно но празно сърце.
И дали ще мога да я превъзмогна
болката, която ме разкъсва на две.

© Севдалина Янкулова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??