Jun 8, 2013, 11:46 AM

Самота 

  Poetry
421 0 1

Нещо в мен умря, когато ти си тръгна!

Проклинам онзи ден от вечността, в който зърнах те.

Проклинам онзи ден, в който повярвах ти!

Ти си тръгна със лъжи, остави ме сама.

 

Сега съм тук и плача, душата ми е празна...

не чувствам аз веч любовта, тя избяга,

остави ме сама...

 

Нещо в мен умря, надеждата? Нима е тя?!

Сляпо вярвах аз във нея, а къде е тя?!

Изостави ме сама! Да, тя, надеждата,

сега съм сама на кръстопът и ридая...

                                                 

                             Самичка аз останах на този път, без надежда!...

© Екатерина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нали ни кара да си пописваме...А доколкото до надеждата - тя умира последна !
Random works
: ??:??