Oct 23, 2024, 9:35 AM

Самота 

  Poetry » Love
42 0 0

Телефона се превърна

като в някъв сувенир.

В магазина да го върна,

после да почина в мир.

 

Жив насила две години

просто, за да чакам звън.

В мене вече нямам сили,

искам си го вечния сън.

 

Телефона не звъни,

звънеца вкъщи и той умря.

Изчаках вече доста дни,

сърцето в мен се разболя.

 

Настани се самотата

и превзе ми целия свят.

Черно вкара ми в душата,

да се чувствам като в ад.

 

Допоследно се надявам

аз да чуя нечий глас,

за минута да избягам

от кошмара, от този бяс.

 

Телефона го държа

на сто процента зареден.

И го пазя от дъжда,

дето пада все над мен.

© Krischo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??