Sep 12, 2023, 12:29 PM  

Самотен... 

  Poetry » Love
221 0 0

Стоплен от слънчевата ти усмивка,

духът ми бе бодър, весел и успокоен!

Душа не иска някоя друга да обиква,

само ти можеш да утешиш дух ранен!

 

С добрина ме привлече,

затуй капят сълзите мои,

ти си само рай далечен,

душа се натъжи, разстрои!

 

Аз сам ще си остана в тоя мир студен,

ти забрави, че изобщо ме има в света,

мъката смени радостта, нощ смени ден,

няма в живота слънце, няма я и пролетта!

 

И аз сред болка ще си отида

от този свят жесток и тъмен,

аз вече никога не ще те видя,

такъв ще е делът ми скръбен!

 

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??