Oct 16, 2009, 11:57 PM

Самотен бард 

  Poetry
722 0 0

Отново сам е той под нощното небе
и пише стихове за забравени крале,
за митични битки и безкрайни войни,
за своите желания и несбъднати мечти.


Там стои той сам във сянката на нощта
и пее песента за своята изстрадала душа.
Останал пленник на безброй звезди, 
във самота той прекарва своите дни.


Студеният вятър пронизва плътта му
и сякаш все по-тих става гласът му.
Дали някога той в кралството ще се завърне,
или след тази нощ във пеещ камък ще се превърне...

© Алистър Кроули All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??