Jul 30, 2008, 9:26 AM

Самотна свещ 

  Poetry » Love
735 0 8
Една самотна свещ догаря в мрака...
Без болка, без обида...
просто вещ,
оставена безропотно да чака.
По този малък, нажежен фитил
обвити са пресъхнали мечти.
Над тях е пламъкът,
горещи нокти впил
и леещ восъчни сълзи...
Догаря тази свещ...
Сама...
Защо не сложих две?
Свещта е толкова самотна вещ...
Защо ли я запалих въобще?

© Ивелина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??