Jul 28, 2010, 9:55 AM

Самоубийствена грешка 

  Poetry » Love
725 0 6

Гърдите ми се давят в стонове обрулени,

сълзите ми ронливи задушават като прах,

отвътре оцветих се в синьо - от студуване,

сърцето под леглото дяна се от страх.

Ръцете - от въпроси прашни оковани,

очите - сгъбени от рунтав плач,

а в мислите ми сбор направили са враните,

по кожата ми спомените галят със бръснач.

Не чувствам, не живея, само дишам,

самоубийствено изгарям, мостове руша,

не спя, не се кълна и не отричам,

че искам само теб. И нека да греша!

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??