Apr 8, 2011, 9:11 PM

Сатен 

  Poetry » Love
706 0 6

Прошумолява

хладният сатен –

във тишината –

сякаш шепот на треви.

И цвят на вишня.

...

 

Усещам пръстите ти върху мен -

треперещите пръсти на лаик

по гънките на мойто тяло.

Току се лутат –

и колебливо,

сякаш пипнешком,

разкъсват го –

подобно хищник.

Събличаш ме –

а тялото гори –

в студени полутония

сатен. Усещам

устните ти - с вкус

на зряла вишня.

И на... мен.

Докосваш ме –

докосваш хладния сатен –

ръце приплъзваш,

колеблив.

А тялото ти

сякаш ме покри.

За да прикриеш голотата си

със мен.

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??