Остава ми само да те целуна
за последен път
и да си тръгнеш, лято...
И ще остане в мене есента,
преди да дойде истинската есен
с дъжда и пожълтелите листа.
Сърцето ми внезапно замълча,
когато ти си тръгна, лято.
И заспа.
Ще се събуди пак,
когато се завърнеш.
© Румяна Славкова All rights reserved.
Одраскано коляно на хлапе,
хербарий с чувства на место листа.
И плясък на вълните на море...
И топлина когато ти простят,
и светлина когато си простиш.
Очакване до края на света
че щастието още предстои....