И... озовах се... тук,
където
сплитат се
прожекторни лъчи,
като на остров,
в мрак,
с невиждащи очи...
Зад светлините им -
неясен глас
звучи...
И все пак чакам...
по-добре да не
мълчи...
на този остров
със изтъркани мечти...
© Дидислава All rights reserved.