Jun 23, 2010, 11:06 PM

Себеопознаване 

  Poetry
707 0 10

Научиш ли се

 да изпращаш

дните

с благодарност

 
и да посрещаш утрото с надежда…    
Успееш ли да се пребориш с дните    
и с всеки следващ ти да спориш…    

И съумееш ли

да регулираш

несигурната

 своя същност

във всеки миг, дори и в безнадежност...    
Ами… това си Ти и силата, която    
те кара да вървиш напред, е в теб…    
Тогава с мисъл ти въоръжи се и напред,    
и не забравяй - Животът е вертеп…    

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??