Dec 1, 2009, 3:33 PM

Себеубийство 

  Poetry » Phylosophy
686 0 4

 

Секунда празнота -
време за обмисляне.
Налична самота -
това е тъжна истина.
Вглъбяваш се във книга,
живееш друг живот.
А твоят си отива -
животът ти суров.
Пилееш капки чувства,
събираш в тебе гняв.
Животът те напуска,
... като на майтап.

© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??