Sep 7, 2011, 3:25 PM

Себичен 

  Poetry
516 0 0

 

 

Ядосан съм, себичен – нищо градивно!

Не претендирам...

Нищо от мен не било позитивно...

 

Защо ли да се питам?

Защо ли на Господ му беше тъй нужно!

Да продължа ли да се лутам?

Кому съм бил нужен?!...

 

Не говоря за миналото.

Това да е ясно!

Не приемам негативното

като част от моето минало.

 

А аз не греша!

Не говоря с всекиго…

Не си и мълча...

Не ме ли разбират - права им е пътеката!

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??