Feb 6, 2018, 10:19 PM

Седи, Grey се! 

  Poetry » Love
2030 23 25

... нещо май ти липсва.

И личи си:

-  в уискито „за твоя сметка” пак;

-  в мисълта за пух и белезници;

-  в пръста ти, допрян до моя крак;

-  в думите, подобни на балони;

-  в отказа да чуеш „Има друг!”;

-  в хилядите халосни патрони,

целещи се в „Не!”-то ми напук.

Нещо май ти липсва (пак да вметна).

С влажен поглед питаш ме: „Какво?”

Бавно се облизвам.

И прошепвам:

 

Сто нюанса сиво

 

… вещество.

© Лора Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??