Aug 4, 2022, 9:42 PM

Седя си и мисля, а понякога.... само летя 

  Poetry
252 1 3

Седя си и мисля, а понякога.... само летя,
без мисъл, без чувство, 
в безтегловност, ...... просто така.
Във вакуума на своята форма,
безформеност създава  Душа.
потъва, изплува и плува,
летящо желание за  нова Съдба.
без доза от бяло,
без ритъм на блуз,
потопиш ли се в Висшето Цяло
пречистен  си от гадната слуз.
Отърсен от първичната същност на червей,
като феникс прераждаш се ти,
като пролетен, вятърен повей,
Дух - ът из ефира лети.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??