Oct 23, 2007, 1:53 PM

Сега 

  Poetry
743 0 22

В небивало бродирах дните си,
един след друг... все по-вълшебни,
картините превръщах в истини,
мечтите - в сбъдване за тебе.

Ухание на влюбване разпръсвах
и ароматно те обричах да си мой,
предели и последици разкъсвах
със вярата, че може би си... ТОЙ.

Прекрачвах всичко, себе си прекрачвах,
за да летя с накъсани криле,
сега съм неудобна, неудачна...

С очи ме търсиш... моля те, недей...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??