May 4, 2013, 6:18 PM

Секс с партийна опонентка 

  Poetry » Humour
710 0 8

Че е моя пациентка,

иди-дойди... Но кажи,

как с партийна опонентка

секс се прави – не върви!

 

Идва вчера в кабинета,

за да я прегледам аз!

Щом свали си тоалета,

и... изтръпнах във захлас!

 

– Докторе, за мен гласувай!

Всичко друго зарежи!

Хайде, дълго не умувай –

мойта листа избери!

 

Подир час се осеферих

и почувствах се добре:

улика една намерих –

на билборда с пръстен бе!...

 

Ала нощем все кошмари

будят ме, потя се чак...

Мисълта за нея пари –

за партийния ми враг!

 

В избирателната урна

влиза листът с  моя глас...

Урната пък става фурна

и... пека се в нея аз!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??