Aug 12, 2012, 12:08 AM

Сенки от миналото 

  Poetry » Love
448 0 2

 

За нас не беше отредено

брачно ложе.

Но ти си моят бог,

а аз съм твоята богиня.

Две божества,

изгубили се на Земята,

които Времето размина.

 

Стоиш на своя трон висок,

а бавно аз

нагоре се катеря.

И може би във някой друг живот -

по-рано или късно,

но ще те намеря!

 

Не може тук да бъде края -

на този дивен морски бряг.

Земята се върти и зная,

че ние с тебе

ще се срещнем пак.

 

 

ВИЛИ ДИМИТРОВА

Из стихосбирката "В лабиринта на живота"

 

ISBN: 978-954-897-104-1

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??