May 28, 2011, 11:06 AM

Сенокосни сънища 

  Poetry » Phylosophy
919 0 38

 

 

 

         СЕНОКОСНИ СЪНИЩА

 

 

Изгърбен дъх. Небе от многоточия...

И облаци със цвят на тишина.

А мислите - огромни тежки плочи.

Във сянката им - образ на жена.

 

Не образ - щрих. Безпаметно тревожен.

Бълбукащ страх. Изронени мечти...

Безплътни истини. До невъзможност.

И самота... А в центъра ù - ти.

 

Прорязващ писък! Сънища страхливи.

Отключен от клепачите въпрос.

Под стъпките на бяла самодива -

трева. Почернена от сенокос.

 

 

 

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??