Oct 26, 2006, 12:35 PM

Сенрю:) 

  Poetry
546 0 7
сгризвам и схрусквам
по японски облизвам
създавам дете

Чар...


спя уморена

нощ пронизана от плач

тати повива

Кити...

:):):):)

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??