Aug 27, 2009, 9:04 PM

Септември 

  Poetry » Other
629 0 2

Септември идва с пълни шепи тъга,
облачно небе носи само болка черна,
скрило шарената дъга,
мечта любовна в миг изчезна.
Кафяви листа за последен път отплуват,
мисли празни никъде не отиват,
очи разплакани няма вече да сънуват,
всички спомени във теб се сливат.
Септември идва, мъка бледа носи,
спомени тъжни, много сълзи,
усмивки увехнали - проскубани, боси,
зимна тъга към мене пълзи.

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??