Аз имам сестричка любима,
родена в март добровéст.
Когато Пресвéтата Дева
получи тъй благата вест.
Аз имам обична сестрица,
с нежно и топло сърце.
С име на знатна царица,
тя идва от звездно небе.
Сърцата ни хладни да сгрее,
усмивки навред да дари.
Със славея редом да пее,
да свети с ярки лъчи.
Аз имам едничка сестра
и обич за двама голяма.
Кръвта, тя не става вода
и еднички са татко и мама.
© Хари Спасов All rights reserved.