Jun 11, 2008, 11:22 PM

Сезони 

  Poetry
530 0 4
 

Сезони

 

Ти беше като летен ден

по средата на ноември.

И държеше мислите във плен

чак до края на декември

 

Но дали ще бъде тъй целогодишно,

дали септември пак ще бъде май?

Или ще идваш тъй периодично -

целуваш, мамиш ме и после край!

 

Забравяш ли ме като ме напуснеш?

Ако е така - защо се връщаш тук?

Или просто не можеш да допуснеш -

след теб да ме целува някои друг.

 

И ето аз седя във вечното очакване -

за летен ден в средата на ноември.

И едно досадно чувство пак разплаква ме -

"Ах, този май студен е като декември"

© Преси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??