Aug 4, 2010, 12:40 PM

Шаблонно 

  Poetry » Love
670 0 6

Отчупваш острие на полумесец.

Откършваш ми звездите по шаблон.

Не, нямаш стил.

Отчайващо си лесен.

И с грохот ме прегърбваш в своя моно-тон.

Пусни косите ми.

Не са небе.

Не са лъчи.

Не са от злато.

С божественост изчопляш ме.

Изгниваш ме.

Разпадаш ме, когато...

Не, стига с тия ангели!

Величествата ти ръждясват и протичат.

Не, нямам ореоли.

Изчерпаха ми се съгласните

от съскане по твоето дебилие.

Очите ми не са ни кладенци,

ни бури,

ни тежки диви брегове.

По дяволите, спри!

Хабиш ме със безумие

от стари етикети

и клишета

с богове.

 

03.08.2010

© Daisy All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??