Mar 1, 2012, 2:17 PM

Шепа сълзи 

  Poetry » Other
440 0 0

 

Забрави мен и мойте мечти,

 побягна като пале, усетил страх.

 

Отново заживя на чисто,

живот без трудни хора и съдби...

 

Уморен се скиташ сам, уви,

напуснаха те - щом се промени.

 

За прошка молиш ме, нали?

Да влезеш искаш ти ?

 

Влез! Пускам те?! Върви!

Ти всичко изградено разруши.

 

На път поемаш ти. 

Пибираш свойте молби,

сбогувам се със тях, нали?

 

Притихнала, опустошена, забравена дори,

аз сбирам разпилените сълзи...

© Мия Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??