Jun 20, 2008, 7:02 AM

Шепна 

  Poetry » Love
763 0 0
 

Шепна аз на твоето уше,

шепна аз на твоята душа,

шепна аз на твоето тяло,

шепна колко обичам твоите очи,

шепна колко обичам твоите устни,

шепна колко обичам да те гушкам,

шепна колко те желая,

шепна колко те обичам,

шепна колко безценна си,

шепна как единствена си ти,

цяла нощ ще шепна,

цяла нощ ще те галя,

цяла нощ ще те гледам в очите

и ще шепна в твоето уше - Обичам те!

 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??