Най-красива вселена си -
ярко начало,
от което извира живот-светлина
и със слънчеви нишки
малко облаче бяло
тихо сплита в небесния лик на деня!
Цяла грейваш от щастие,
с много обич рисувано
върху листа голям на добрата съдба,
а душата ти трепва,
вечно млада и хубава,
и превръща се в шепот на морска вълна!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.