Mar 8, 2013, 2:58 PM

Шев и кройка 

  Poetry » Love
887 0 6

 

 

 

ааа онова червеното

безформено
под лявото рамо
отпред
дето тупти
и се къпе във кръв
донеси го
на следващата ни среща
 
имам нужда от игленик
 
 
 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??