Опитах се да го опиша с думи.
Да го оприлича на вещи разни.
Но бяха опити напразни.
Щастието намирам в малките неща,
които неща дори не са.
Говоря за моментите, когато с приятел си
и времето е спряло.
Когато изгубиш се в красотата на природата
и намериш се изцяло.
Опитах се да го опиша с думи.
Но и щастието, като любовта,
познава само чувствата на човешката душа…