Щастието!
От всички е желано,
но идва ли в живота ни само?
За всеки е различно,
но едно е вярно - щастлив ли си,
животът ти е вързано кълбо.
Морето е кристално чисто и пенливо,
небето е лазурно и блести,
слънцето усмихва се за тия,
които в радостта не са сами.
Гласът на щастието, за някой,
е в успех желан и сбъдната мечта.
За други е във любовта, която
докосва и обвързва две сърца.
Да са щастливи всички на земята
желая аз, приятели добри,
да има обич, светлина и вяра свята,
така животът ще е празничен, не сив.
Наивно и елементарно,
ще кажат някои от вас,
но смисълът е в тая проста истина
и само тя е важната за нас!
© Таня Иванова All rights reserved.