Jul 9, 2007, 9:48 PM

Ще бъда птица 

  Poetry
504 0 7



Ще бъда птица,
бяла!
Ще разперя широко крила,
от кафеза си огромен
към небето ясно
ще полетя
и с песните си
ще го оглася.
Просторът ще е мой
и гората,
и полето,
и реките,
и морето.
Ще отида
там,
където ме отведе
сърцето.

А ако в някоя утрин ясна
на рамото ти кротко кацна?


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??