May 1, 2011, 10:57 AM

Ще бъда с теб 

  Poetry » Love
1397 0 18

Ще бъда с теб, когато плачеш

в самотните безкрайни дни,

когато в болката неистово изгаряш,

прободен от хилядите огнени стрели.

 

Ще бъда с теб, когато стенеш

и до безкрайност въздухът свисти,

когато шеметно съдбата си играе

със твоите бленувани мечти.

 

Ще бъда с теб, когато падаш,

от уплах стиснат в сивите мъгли,

когато в ъгъла на времето ти страдаш

и неизбежност в погледа струи.

 

Ще бъда с теб, когато се протягаш

за цветето тъй нежно, потръпнало в роса,

когато с пръсти трепетно разтваряш

отново своята покълнала мечта.

 

Ще бъда с теб, дори и да не знаеш,

като ефирна сянка, някъде в деня -

там, във въздуха, зареяна във светлината,

но винаги тъй близо до твоята душа.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??