May 10, 2007, 3:20 PM

Ще бъда в бяло 

  Poetry
641 0 7

                                                   Ще бъда облечена в бяло,
                                                   когато ме взимаш от тук,
                                                   звездите в очите изгрели,
                                                   с невиждана плам ще горят.


                                                   В косите цветя ще закича,
                                                   откъснати с много любов,
                                                   на устните нежна усмивка
                                                   ще сложа дори, за разкош.


                                                   И бавно към теб ще поема,
                                                   готова във този живот,
                                                   в добро и във лошо да бъда
                                                   завинаги с тебе, любов!

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??