Feb 13, 2007, 12:02 PM

Ще бъде 

  Poetry
691 0 3

Ще бъде

 

Не винаги ще бъде все така –

не винаги ще бъде зима.

Ще спре да ме боли от всяка дума,

ще се усмихна може би и аз.

Ще се завърне радостта

в очите ви да гледам

Ще се превърна може би отново

в онази слънчева, обичаща жена,

сърцето ти която с песента разбуди

и ти нарече Светлина.

Ще бъде –

може би ще бъде.

Ще бъде – някога,

но не сега...

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??