Jun 23, 2008, 8:54 AM

Ще дойдеш ли? 

  Poetry » Love
1076 0 40


Ще дойдеш ли

във детството със мен

тогава, някога, когато...

и после заедно да порастем,

да гоним вятъра крилато?

Дъжда да спираме с ръце

по улиците до премала,

от локвите да ни боде

смехът, заливащ тротоара...

И сетне, бурите превзели,

на рамото да се облегна,

усмихнати и помъдрели

светът в краката ни да легне...

И да преминем планини

прегърнати, ръцете вплели,

живота цял, до старини

да извървиме... без предели...


© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??