Nov 25, 2009, 10:53 AM

Ще опека хляб 

  Poetry » Love
728 0 11

Колко си млада и дъхава - неопечено, крехко тесто.

Ще те посипя аз цялата с целувки от бяло брашно.

 

Ще сипвам още и още, ще заглаждам с горещи ръце,

с много обич и нужно търпение всяка гънка в твойто сърце.

 

Ако отронваш сълзи понякога, те ще падат в мойто брашно -

ще добавя и там предостатъчно, да превърна и тях на тесто.

 

И, когато си вече готова, ще запаля фурната с грях.

Аз бавно ще ставам на пепел, а ти - пълен със спомени хляб.

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??