/на Вико/
Ще помня миговете с тебе.
Ще помня усмивката ти драга.
Ще помня притеснението в мене
от първата момче в живота.
Ще помня как влюбено те гледах.
Ще помня хилядите си въздишки.
Ще помня как стоиш пред мене.
Ще помня аз това, което искам.
Ще помня колко много
мечтаех си за тебе.
Ще помня как във нощите самотно
сънувах те до мене.
Ще помня първата ни среща
и първата целувка даже.
Ще помня нежното докосване
и копнежа сладострастен.
Ще помня и не ще забравя
туй, що наричам аз Любов.
Каквото и да става
ТЕБ ще помня цял живот!
© Велина All rights reserved.