Apr 17, 2011, 7:40 PM

Ще се върна 

  Poetry » Other
761 1 6

                                Ще се върна    

 

 

Поне в съня ти мога да се връщам

като ангел и като спасител

с влюбени криле да те прегръщам

когато си объркан и подтиснат

или като жарко слънце да те стопля

когато е премръзнало в душата ти

да върна пак онези вопли

от времето на нашто щастие

А може би като светулка

от детството ако си спомняш

как залепвахме я на челото

да свети в мрака като огън

за да не се изгубим в тъмното

като изоставени деца

без ласки и любов обгърнати

от любимите си същества

Или пък като майка ще се върна

в съня ти някога за миг

когато се страхуваш да прегърна

болезнения   парещ  вик

И когато във душата ти покой е

и сърцето ти потръпва от любов

като жена достойна ще се върна

в твоя цялостен живот

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??