Oct 5, 2012, 9:58 PM

Ще те намеря 

  Poetry » Love
765 0 2

Усещам, че си някъде около мен,

толкова бленувана, мечтана,

като очакван миг, несподелен,

във нощ, от сънища пияна.

 

Дочувам аз всред другите сърца

как бие твоето сърце

и виждам измежду другите лица

да сияе твоето лице.

 

Ти някъде си там, в тълпата,

усещам за пореден път

познатия ми мирис на цветята,

уханието на твоята плът.

 

И измежду телата чужди се провирам

изтощен до край,

за миг за отдих спирам,

а цветът ти тъй  ухай.

 

Изчерпаха се сили, воля,

остана сал една любов,

толкоз разнолика не бъди, те моля,

да те намеря съм готов.

 

http://www.vbox7.com/play:1a0d5ce0

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,
  • Много изискано и нежно...!!!
    "Усещам, че си някъде около мен,
    толкова бленувана, мечтана,
    като очакван миг, несподелен,
    във нощ, от сънища пияна."
Random works
: ??:??