Сто процента от мен да изискаш,
сто и десет готов съм да дам.
И секунда не ще да разискваш,
само мигваш–и вече съм там.
Стопроцентов оказва се рискът,
стокаратов ще звънне щитът.
Огнедишащ, опърля ме дискът–
не допускам да те ощетят.
Приближи ли ламята стоглава,
осторожно причаквам на пост.
Безотказно гася течна лава
и шампанско наливам за тост.
Диаманти за мойта кралица
и каляска на златни звезди,
пазя те като свойта зеница,
засияй, от любов заблести.
© Светличка All rights reserved.
още ходят по тази земя.
Нетът също е с тях пренаселен,
преоткрийте ги, нямат цена. 🏇