Щом чуя
Щом чуя, че вратата се отваря,
бързам, тичам тате да позная.
Той ме взема и прегръща,
моя кукла ме нарича.
Вдига ме високо,
с мене си играе.
Нали съм му момиче малко,
дава ми бомбонче сладко.
Аз го хващам за ръчичка,
показвам му колко съм добричка.
Сядам с него, весело се смея,
а той ми казва, че съм птичка.
Как обичам моя татко,
той ме гушка сладко, сладко!
Негово съм пиле малко,
а той за мен е най-добрият татко!
© Мария All rights reserved.