Нощта се спуска тихо навън,
сякаш с леки стъпки безшумно пристига,
донася спокойствие и приказен сън,
само звездите слабо намигат.
Всеки унася се в сладка нега,
след дългия ден уморено си ляга,
само при мен не идва съня,
мисля за теб и тихо за тебе мечтая.
Ти далеч си от мен, но чуй моя зов,
ела тук при мен и дари ме с любов,
нека двама сега в сладък грях да горим,
не, няма грях в това, щом щастливи сме ний.
Целувай горещо сега, с много страст ме люби,
желая само теб в нощта, искам те, разбери!
И нека любовния танц цяла нощ продължи,
изпълвай ме цялата пак с много нови мечти.
Красива е вечерта с твоите топли очи,
с много обич и страст бързо ме запали,
ръцете ти нека по моето тяло пълзят,
сякаш гореща вълна ме залива в нощта.
Целувките нека и те, тялото мое горят,
като горещ водопад ме обливай с тях
и изгаряща аз нека тихо шептя:
"Не, не спирай сега, искам те пак!"
Така унесена аз ще затворя очи,
в моя сън ти ела, че далеч си, уви,
вълшебна нощ ми дари, подари ми мечти,
нежна ще е нощта, щом сънуваш ме ти.
© Пламена Владимирова All rights reserved.