Mar 16, 2007, 7:44 PM

Сила 

  Poetry
494 0 1
Виждам аз във мрака две очи разплакани,
виждам в самотата загубена душа човешка,
ни радост, ни щастие познава тя,
мъката и болката са нейната съдба.

Виждам аз във мрака две очи премигат,
виждам самотата как последни сили дири,
силуета на момиче прелестно
в сянката на утринното слънце
                                            нежно как стои.

Виждам аз във мрака две очи се смеят,
виждам самотата как ридае тя самотно,
стъпки на увереност и смелост
как мрака те докосват
                                със лъчиста светлина.

© Симо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??