Sep 30, 2014, 9:53 AM

Силует 

  Poetry » Phylosophy
760 0 5

Силует

 

Кипящи пясъци.

Призрачна пустиня.

Слаб, измамен полъх,

не предвещава добро.

 

Всички сме тук,

забили в пясъка глави,

бронирани за Силуета,

отдалечаващ се от срам.

 

Потъваме. Ще ни погълне.

Знаехме го отначало.

ГМО човеци в пелени,

очакващи живот на лизинг.

 

А някой скита между нас.

Окъсана, добра и гладна,

крещи и сочи Силуета.

Името ù е Надежда.

 

© Георги Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??