Dec 16, 2015, 11:35 AM  

Сине мой 

  Poetry
383 0 4

Сине мой

 

Сине мой! Не ме съди чак толкоз строго.

Дадох ти толкова, колкото мога.

Не бих и помислила да си ми благодарен.

Поех си живота, като бурен попарен.

 

Боли ме много, че и теб наранявах,

усмивките и сълзите си като раздавах,

но тъй се случва понякога в живота –

попадаш в черно тото и... удряш джакпота.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??