Jan 19, 2010, 11:33 AM

Синя безбрежност 

  Poetry » Love
1019 0 25

Потъвам в очите ти - синя безбрежност.
Спокойно облива ме топла вълна.
Усмихнати мигове дават ми нежност.
В душата ти с обич аз се кълна.

Докосваш сърцето ми с думи гальовни.
Косите ми галиш с вятърен плам.
Запяват вън птиците песни любовни.
Дочувам звъна на камбани от храм.

Те клетвено бият. Отекват в простора
и свързват магийно земя със небе.
Химн са божествен за любов, за опора.
Написан в очите - безбрежно море.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??